Haagplanten kwekerij

Home ยป Haagplanten kwekerij

Zeer modern machinepark

Uniformiteit in lengte en volume

Beschikbaarheid van hoge aantallen

Haagplanten worden steeds populairder bij de kwekerij. Men wil niet langer een houten of stenen schutting, maar kiest voor een haag. Er zijn tal van planten die kunnen worden gebruikt als haag. Een groot aantal van deze planten wordt gekweekt bij Van Poecke & Zn, boomkwekerij sinds 1970. U bent bij ons van harte welkom om ons aanbod haagplanten te komen bekijken.

Diverse haagplanten te koop bij kwekerij

Er zijn vele soorten hagen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Een bladverliezende of bladhoudende haag;
  • Een los of strak exemplaar;
  • Een groene of bloeiende haag;
  • Een hoog of laag exemplaar.

Erg populair als haagplanten zijn coniferen. Deze planten hebben naaldachtige bladeren en blijven veelal het gehele jaar groen. Toch zijn niet alle coniferen geschikt als haagplanten. Het is van groot belang dat u een type kiest dat snel groeit en regelmatig gesnoeid kan worden. Kwekerij Van Poecke & Zn kweekt en verkoopt deze haagplanten.

Wilt u een bezoek buiten openingstijden of heeft u een andere vraag aan ons?

Verschillende soorten coniferen

Wij hebben een selectie gemaakt van coniferen die goed kunnen worden gebruikt als haagplanten en deze worden volop gekweekt door onze kwekerij. Voorbeelden zijn de Taxus Baccata en de Thuja occidentalis Smaragd. Het gehele aanbod kunt u zien als u onze kwekerij bezoekt. U bent welkom van maandag tot en met vrijdag en op afspraak ook op zaterdag. Wij hopen u snel eens te zien. Met vragen kunt u bellen naar +32 (0)9 369 21 01.

Anderen bekeken ook: Boomkwekerij Oost-Vlaanderen | Hydrangea Macrophylla kwekerij