Sierconiferen kopen

Home » Sierconiferen kopen

Zeer modern machinepark

Uniformiteit in lengte en volume

Beschikbaarheid van hoge aantallen

Wilt u graag sierconiferen kopen? Dat kan bij Van Poecke & Zn. Onze kwekerij is gevestigd in Wetteren, nabij Gent. Wij begonnen met een kleinschalige boomkwekerij in 1970 waar alleen in volle grond werd gekweekt. Later zijn wij gestart met containerteelt en inmiddels is de kwekerij flink uitgebreid. Zo hebben we inmiddels een groot en modern machinepark dat het mogelijk maakt om vlot en snel bestellingen klaar te zetten en te verschepen.

Diverse sierconiferen kopen bij Van Poecke & Zn

Sierconiferen zijn langzaam groeiende planten. Gemiddeld groeien ze per jaar zo’n 15 à 25 centimeter. Ze zijn vrij klein en worden dan ook weleens dwergconiferen genoemd. Dit type conifeer behoudt het gehele jaar zijn kleur. Dit maakt ze een zeer aantrekkelijke aanwinst voor uw tuin. U kunt bij onze groothandel verschillende soorten sierconiferen kopen, bijvoorbeeld:

Wilt u een bezoek buiten openingstijden of heeft u een andere vraag aan ons?

Goed advies

Als u bij ons sierconiferen komt kopen, geven wij u graag goed advies. Er zijn zeer veel soorten sierconiferen en wij kijken graag samen met u welke conifeer uit onze catalogus beste past bij uw wensen. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld adviseren welke sierconifeer minder onderhoud nodig heeft en welke het beste bestand is tegen lagere temperaturen. U kunt hiervoor langskomen op onze kwekerij op de Oude Wetterstraat 3 a in Wetteren. Deze is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 17.00 uur en op zaterdag op afspraak. Daarnaast kunt u ook bellen naar +32 (0)9 369 21 01.

Van Poecke & Zn