Leylandii kopen

Home » Leylandii kopen

Zeer modern machinepark

Uniformiteit in lengte en volume

Beschikbaarheid van hoge aantallen

Bij Van Poecke & Zn kunt u een Cypressocyparis leylandii kopen in verschillende varianten. Wij kweken alle planten en bomen die wij verkopen geheel zelf op onze moderne kwekerij. Een groot deel van de kweek gebeurt door containerteelt. Wij hebben een modern machinepark om de bestelde planten en bomen zo snel mogelijk te kunnen klaarzetten en verschepen.

Welk type Cypressocyparis leylandii kunt u kopen bij Van Poecke & Zn?

Bij ons kunt u meerdere soorten Cypressocyparis leylandii kopen. Wij verkopen drie soorten in totaal:

  • Cypressocyparis leylandii: dit is de originele leylandcipres.
  • Cypressocyparis leylandii ‘Castlewellan Gold’: deze heeft goudgele schubben en groeit zeer snel. Deze wordt vaak gebruikt voor hoge hagen.
  • Cypressocyparis leylandii ‘Tweeduizendéén’: dit is de snelst groeiende conifeer die er is. Ook kan de boom goed tegen wind wat hem zeer geschikt maakt voor hagen.

Wilt u een bezoek buiten openingstijden of heeft u een andere vraag aan ons?

Kom een keertje langs!

Als u graag een Cypressocyparis leylandii wilt kopen bij Van Poecke & Zn, kunt u een keertje bij ons langskomen. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 tot 17.00 uur. Als u niet langs kunt komen op een van deze dagen, kunt u ook een afspraak maken voor zaterdag. Wij geven u graag een rondleiding en kijken welke Cypressocyparis leylandii past bij uw wensen. U kunt telefonisch een afspraak maken via +32 (0)9 369 21 01.

Anderen bekeken ook: Prunus Rotundifolia kopen | Taxus kwekerij