Thuja Brabant kwekerij

Home » Thuja Brabant kwekerij

Zeer modern machinepark

Uniformiteit in lengte en volume

Beschikbaarheid van hoge aantallen

Bent u op zoek naar een Thuja occidentalis ‘Brabant’ kwekerij? Van Poecke & Zn biedt u wat u zoekt. Wij kweken tal van planten en bomen, waaronder de Thuja occidentalis ‘Brabant’. Wij zijn gespecialiseerd in het kweken van coniferen. Deze planten zijn uitermate populair omdat ze groen zijn gedurende het hele jaar.

Van Poecke & Zn: dé Thuja occidentalis ‘Brabant’ kwekerij in Wetteren en omgeving

De Thuja is een conifeer die behoort tot de cipresfamilie. De bladeren blijven altijd groen en dienden vaak voor geneeskrachtig gebruik. Vandaar dat de boom ook wel levensboom wordt genoemd. Er zijn vele soorten Thuja coniferen, waaronder de:

Deze worden alle gekweekt bij Van Poecke & Zn. De Thuja occidentalis ‘Brabant’ is een geliefde conifeer onder de klanten van onze kwekerij. Deze conifeer is lichtgroen van kleur en uiterst geschikt om te gebruiken als haagplant. Bovendien groeit deze snel en is deze winterhard. Ideaal dus!

Wilt u een bezoek buiten openingstijden of heeft u een andere vraag aan ons?

Neem contact met ons op

Wilt u graag een Thuja occidentalis ‘Brabant’ bij onze haagplantenkwekerij kopen? Of heeft u interesse in een andere plant uit onze catalogus? Dan kunt u altijd een keertje bij ons langskomen. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag voor iedereen die spontaan eventjes langs wil komen. Op zaterdag bent u welkom als een afspraak maakt. Als u nog vragen heeft, kunt u ook bellen naar +32 (0)9 369 21 01.

Van Poecke & Zn