Coniferen groothandel

Home » Coniferen groothandel

Zeer modern machinepark

Uniformiteit in lengte en volume

Beschikbaarheid van hoge aantallen

Bent u op zoek naar een coniferen groothandel? Dan bent u bij Van Poecke & Zn aan het juiste adres. Wat ooit begon als een kleine boomkwekerij waarbij alleen in volle grond werd gekweekt, is uitgegroeid tot een succesvolle boomkwekerij die werkt met containerteelt. Dankzij het moderne machinepark kunnen alle bestellingen snel en vlot worden klaargezet en verscheept.

Coniferen groothandel: ruim aanbod diverse coniferen

De naam coniferen betekent ‘kegeldragers’. Deze naam dragen ze omdat de vruchten van de boom kegelvormig zijn. Coniferen worden ook vaak naaldbomen genoemd omdat ze naaldvormige bladeren hebben. Vaak zijn ze het gehele jaar groen. Dit maakt ze erg populair. In onze groothandel verkopen wij twee soorten coniferen:

  • Haagconiferen: deze worden gebruikt als haag en moeten daarom snel een dichte rij kunnen vormen en bestand zijn tegen regelmatige snoei.
  • Rotsconiferen: deze zijn vrij klein en groeien zeer langzaam.

Wenst u een bezoekje na de openingsuren of heeft u een andere vraag voor ons?

Taxus Baccata

Een uniek soort conifeer die steeds populairder wordt, is de Taxus Baccata. Ook deze conifeer wordt bij ons gekweekt. U kunt al onze coniferen eenvoudig bestellen door onze groothandel te bezoeken. U bent hier van maandag tot en met vrijdag welkom tussen 8.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 17.00 uur. Op zaterdag bent u welkom op afspraak. Deze kunt u maken door te bellen naar +32 (0)9 369 21 01.

Van Poecke & Zn