Prunus Rotundifolia kopen

Home » Prunus Rotundifolia kopen

Zeer modern machinepark

Uniformiteit in lengte en volume

Beschikbaarheid van hoge aantallen

Bij Van Poecke & Zn kunt u een Prunus laurocerasus ‘Rotundifolia’ kopen. Wij kweken allerlei soorten planten en bomen, variërend van haagconiferen tot sierstruiken. Dit doen wij al sinds 1970. Ooit begon ons familiebedrijf met het volledige kweken in de grond. Daarna zijn we voor een deel overgestapt op containerteelt. Hierdoor kunnen wij nog betere kwaliteit leveren.

Prunus laurocerasus ‘Rotundifolia’ kopen bij kwekerij Van Poecke & Zn

Er zijn verschillende soorten Prunus laurocerasus. Deze plant wordt ook wel de laurierkers genoemd, niet te verwarren met de bekende plant laurier die vaak wordt gebruikt als kruid in de keuken. De laurierkers, of Prunus laurocerasus heeft langwerpige lichtgroene bladeren die ook in de winter groen blijven. Er zijn verschillende soorten Prunus laurocerasus. Van Poecke & Zoon kweekt vele soorten Prunus laurocerasus. Zo kunt u bij ons ook de Prunus laurocerasus ‘Rotundifolia’ kopen. Deze sierstruik heeft meerdere voordelen:

  • Snelle groei;
  • Grote bladeren die zorgen dat er snel een dichte haag kan ontstaan;
  • De plant is erg robuust.

Wilt u een bezoek buiten openingstijden of heeft u een andere vraag aan ons?

U ziet dus dat de Prunus laurocerasus ‘Rotundifolia’ niet alleen veel als sierstruik, maar ook geregeld als haagplant wordt gebruikt. Als u onze kwekerij wilt bezoeken om een Prunus laurocerasus ‘Rotundifolia’ te kopen of een rozenstruik of andere sierplant, kunt u een afspraak maken. Van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 17.00 uur kunt u ook zonder afspraak langskomen. U kunt telefonisch een afspraak maken via +32 (0)9 369 21 01.

Van Poecke & Zn