Taxus kwekerij

Home ┬╗ Taxus kwekerij

Zeer modern machinepark

Uniformiteit in lengte en volume

Beschikbaarheid van hoge aantallen

Bent u op zoek naar een Taxus Baccata kwekerij? Dan is Van Poecke & Zn precies wat u zoekt. Onze kwekerij in Wetteren kweekt allerlei soorten planten en bomen. Wij hebben ons gespecialiseerd op het gebied van coniferen en sierstruiken. We kweken in volle grond, maar doen ook aan containerteelt.

Taxus Baccata kopen bij een professionele kwekerij

De Taxus Baccata wordt ook wel de venijnboom genoemd. Oorspronkelijk komt deze plant van nature voor in de Benelux. De plant groeit langzaam en kan zeer oud worden. Vaak wordt de Taxus Baccata gebruikt als haagplant. U kunt de Taxus Baccata in verschillende hoogtes kopen bij onze kwekerij:

  • 100-120 centimeter;
  • 120-140 centimeter;
  • 40-50 centimeter;
  • 50-60 centimeter;
  • 60-80 centimeter;
  • 80-100 centimeter.

Wilt u een bezoek buiten openingstijden of heeft u een andere vraag aan ons?

Bezoek onze kwekerij

Bent u geïnteresseerd in een Taxus Baccata en wilt u ook graag zien hoe wij deze plant kweken op onze kwekerij? Dan bent u altijd welkom om een keertje langs te komen. We geven u dan graag een rondleiding en laten u het ruime aanbod coniferen en sierstruiken zien. Ook kunt u gelijk de Taxus Baccata kopen die u graag wilt hebben. U kunt van maandag tot en met vrijdag langskomen tussen 8.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 17.00 uur. Op zaterdag kunt u langskomen als u een afspraak heeft gemaakt. Wij hopen u snel een keertje te mogen verwelkomen op onze kwekerij op de Oude Wetterstraat 3 a in Wetteren. Neem voor meer informatie contact met ons op via +32 (0)9 369 21 01.

Ook interessant: Plantenkwekerij Oost-Vlaanderen | Rozenstruik kopen