Plantenkwekerij Oost-Vlaanderen

Home ยป Plantenkwekerij Oost-Vlaanderen

Zeer modern machinepark

Uniformiteit in lengte en volume

Beschikbaarheid van hoge aantallen

Bent u op zoek naar een professionele plantenkwekerij in Oost-Vlaanderen en dan het liefst nabij Gent? Dan bent u bij Van Poecke & Zn aan het juiste adres. Op onze plantenkwekerij in Wetteren, vlakbij Gent, worden verschillende bomen en planten gekweekt. Wij geloven in kwaliteit in plaats van kwantiteit. Wij hebben ons gespecialiseerd op het kweken van een klein aantal planten- en bomensoorten en zijn hier zeer goed in.

Gespecialiseerde plantenkwekerij in Oost-Vlaanderen

Wij hebben ons gespecialiseerd in het kweken van diverse soorten haagconiferen, rotsconiferen, sierstruiken, rozenstruiken en Taxus Baccata. Er wordt gekweekt in de volle grond, maar wij maken daarnaast ook gebruik van containerteelt, zodat grote aantallen planten en bomen kunnen worden gekweekt. Onze plantenkwekerij nabij Gent garandeert u:

  • Zeer goede kwaliteit;
  • Beschikbaarheid van grote aantallen planten en bomen;
  • Een snelle levering;
  • Uniformiteit in lengte en volume.

Wij kunnen u dit garanderen dankzij de vele jaren ervaring die wij hebben en de kennis die wij in de jaren hebben opgedaan. Daarnaast is onze plantenkwekerij in Oost-Vlaanderen voortdurend bezig met innovatie om een nog betere service te kunnen leveren.

Wilt u een bezoek buiten openingstijden of heeft u een andere vraag aan ons?

Contact opnemen

Als u meer wilt weten over het aanbod van onze plantenkwekerij in Oost-Vlaanderen, nabij Gent, kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer +32 (0)9 369 21 01. U bent ook van harte welkom op onze kwekerij in Wetteren. Deze is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 17.00 uur. Op zaterdag kunt u alleen op afspraak langskomen. Wij geven u graag een rondleiding en kunnen u veel vertellen over alle planten en bomen die wij kweken.

Bekijk ook eens: Boomkwekerij Oost-Vlaanderen | Thuja Smaragd kwekerij