Gespecialiseerde plantenkwekerij in Oost-Vlaanderen

Home ┬╗ Plantenkwekerij Oost-Vlaanderen

Zeer modern machinepark

Uniformiteit in lengte en volume

Beschikbaarheid van hoge aantallen

Bent u op zoek naar een professionele plantenkwekerij nabij Gent in Oost-Vlaanderen? Dan zit u goed bij Van Poecke & Zn. In onze plantenkwekerij in Wetteren, vlakbij Gent, worden verschillende bomen en planten gekweekt. Bij onze bomenkwekerij nabij Gent geloven we in kwaliteit boven kwantiteit. Ons familiebedrijf is gespecialiseerd in het kweken van een select aantal planten- en bomensoorten en is hier zeer goed in. Lees verder en ontdek wat onze gespecialiseerde boomkwekerij uit Oost-Vlaanderen u te bieden heeft.

Hoe onderscheidt onze plantenkwekerij zich van anderen in Oost-Vlaanderen?

Waar veel kwekerijen nabij Gent een heel ruim aanbod aanbieden, onderscheidt onze kwekerij te Wetteren zich net door de kwaliteit van ons assortiment. Wij hebben ons gespecialiseerd in het kweken van diverse soorten coniferen, sierstruiken en Taxus Baccata.

Doordat onze boomkwekerij zich exclusief focust op enkele soorten, kunnen we u tuinplanten van de beste kwaliteit bieden. Hiermee onderscheiden we ons van tuincentra die kiezen voor een breed assortiment boven kwaliteit.

Wilt u een bezoek buiten openingstijden of heeft u een andere vraag aan ons?

Vaste planten van de beste kwaliteit

Om u het hele jaar door sierplanten van topkwaliteit te leveren, werken we met twee methodes. Zo kweken we haagplanten en vaste planten in de volle grond, maar gebruiken we ook containerteelt. Hierbij worden grote aantallen planten en bomen gekweekt. Onze plantenkwekerij nabij Gent garandeert u:

  • Zeer goede kwaliteit;
  • Beschikbaarheid van grote aantallen planten en bomen;
  • Een snelle levering;
  • Uniformiteit in lengte en volume.

Wij kunnen u dit garanderen dankzij onze vele jaren ervaring en de kennis die wij in de jaren hebben opgedaan. Daarnaast is onze plantenkwekerij in Oost-Vlaanderen voortdurend bezig met innovatie om een nog betere service te leveren. Zo zijn coniferen al jarenlang de specialiteit van onze groothandel, waardoor u bij ons een ruim assortiment vindt. Alle bomen en vaste planten komen bovendien gegarandeerd uit onze eigen kwekerij zodat u geniet van topkwaliteit.

Welke planten koopt u bij onze kwekerij te Wetteren?

Zoals aangegeven is ons familiebedrijf gespecialiseerd in heesters en vaste planten. Verder bieden we een ruim assortiment aan haagplanten voor particulieren. Zo koopt u de volgende soorten in onze plantenkwekerij te Oost-Vlaanderen:

Bij elke plant geven we u met plezier de nodige informatie over standplaats, onderhoud en snoei. Zo maakt u bij onze boomkwekerij te Oost-Vlaanderen een goed geïnformeerde keuze uit onze catalogus.

Welke plant uit onze kwekerij te Wetteren siert binnenkort uw tuin?

Weet u welke planten u wenst te kopen bij onze boomkwekerij nabij Gent? Of twijfelt u nog? De experten van ons familiebedrijf adviseren u graag over de geschikte plantkeuze. Daarbij luisteren we naar uw wensen. Wie op zoek is naar sierheesters, zoals rozen, of siergrassen raden we natuurlijk andere keuzes aan dan wie zoekt naar fruitbomen of sierbomen. Hoe dan ook, in onze catalogus vindt u zonder twijfel de geschikte planten voor uw tuin.

Bezoek onze plantenkwekerij nabij Gent voor advies!

Wenst u meer te weten over het assortiment van onze boomkwekerij en plantenkwekerij te Oost-Vlaanderen? Breng dan een bezoek aan kwekerij Van Poecke & Zn. te Wetteren! Als familiebedrijf gespecialiseerd in hagen en bomen voorzien we u graag van advies.

Onze boomkwekerij nabij Gent is elke werkdag open tussen 8.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 17.00 uur. Op zaterdag kunt u op afspraak langskomen. Wij geven u graag een rondleiding en kunnen u veel vertellen over alle planten en bomen die wij kweken.

Maak een afspraak in onze kwekerij

Wenst u een afspraak te maken in onze plantenkwekerij of heeft u vragen voor uw bezoek? Neem dan contact op met ons. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer +32 (0)9 369 21 01 of via e-mail.

Van Poecke & Zn