Haagconiferen kopen

Home ยป Haagconiferen kopen

Zeer modern machinepark

Uniformiteit in lengte en volume

Beschikbaarheid van hoge aantallen

Haagconiferen kopen doet u uiteraard bij een professionele boomkwekerij zoals Van Poecke & Zn. Zo weet u zeker dat de haagconiferen die u koopt in topconditie zijn, goed groeien en mooi blijven. Bovendien weet een kweker het best hoe u de haagconiferen moet onderhouden. U kunt hier dus ook terecht voor nuttig advies.

Waar moet u op letten als u haagconiferen gaat kopen?

Er zijn veel soorten coniferen. Toch is een groot deel van deze coniferen niet geschikt voor een haag. Er zijn een aantal zaken waar u op moet letten als u een conifeer uitzoekt voor een haag:

  • Kunnen de coniferen snel een dichte rij vormen?
  • Zijn de coniferen bestand tegen regelmatige snoei?
  • Groeien de coniferen snel?

Als het antwoord op deze vragen ja is, weet u zeker dat u een geschikte haagconifeer heeft gevonden. Bij Van Poecke & Zn kunt u een groot aantal haagconiferen kopen, waaronder de bekende Thuja occidentalis Smaragd, Thuja occidentalis Brabant, Cupressocyparis leylandii en Taxus Baccata.

Wilt u een bezoek buiten openingstijden of heeft u een andere vraag aan ons?

Openingstijden

Als u bij ons haagconiferen wilt kopen, kunt u langskomen bij onze groothandel van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 12.00 uur en 13.00 en 17.00 uur. Daarnaast bent u op zaterdag welkom op afspraak. Wij hopen u snel te zien op onze boomkwekerij in Wetteren. Als u nog vragen heeft, kunt u bellen naar +32 (0)9 369 21 01.

Van Poecke & Zn