Rozenstruik kopen

Home ┬╗ Rozenstruik kopen

Zeer modern machinepark

Uniformiteit in lengte en volume

Beschikbaarheid van hoge aantallen

U kunt bij Van Poecke & Zn een rozenstruik kopen. En dat is niet het enige. Wij verkopen ook een groot aantal andere sierstruiken, haagconiferen en rotsconiferen. Wij bestaan al sinds 1970 en begonnen ooit met het kweken in volle grond. Later zijn we gedeeltelijk overgestapt naar containerteelt.

Rozenstruik kopen: verschillende soorten

Er zijn verschillende soorten rozen. Ze kunnen worden onderverdeeld in de volgende categorie├źn:

  • Grootbloemige rozen;
  • Trosrozen;
  • Heesterrozen;
  • Patiorozen;
  • Klimrozen.

De rozenstruiken die bij ons te koop zijn, hebben veel zon nodig om goed te kunnen bloeien. Hoe meer zon, hoe meer rozen er aan de struik zullen groeien. Bovendien is het belangrijk dat de rozenstruik op een plaats staat waar het luchtig is. U kunt een rozenstruik het best planten tussen oktober en maart. De rozen krijgen daarna in de zomer alle kans om flink te bloeien. U kunt bij ons vrijwel zeker de rozenstruik kopen die u graag wilt hebben. Wij verkopen tientallen soorten rozenstruiken, er staat dus zeker een exemplaar te koop dat u aanspreekt.

Wilt u een bezoek buiten openingstijden of heeft u een andere vraag aan ons?

Kom langs en ontdek welke rozenstruiken te koop zijn

Als u eerst onze kwekerij wilt zien voordat u een rozenstruik besluit te kopen, kunt u altijd een keertje bij ons langskomen. U kunt dan zelf ontdekken welke rozenstruiken er te koop staan. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 12.00 uur en 13.00 en 17.00 uur. Ook kunt u op zaterdag op afspraak langskomen. U kunt een afspraak maken door te bellen naar +32 (0)9 369 21 01.

Anderen bekeken ook: Coniferen groothandel | Haagplanten kwekerij