Kwekerij Wetteren

Home ┬╗ Kwekerij Wetteren

Zeer modern machinepark

Uniformiteit in lengte en volume

Beschikbaarheid van hoge aantallen

Van Poecke & Zn is een bekende kwekerij in Wetteren. De kwekerij werd opgericht in 1970 door Paul van Poecke. In de eerste jaren werd er alleen in volle grond gekweekt. Later werd gestart met containerteelt. Nadat de 3 zonen van Paul ook betrokken raakten bij het bedrijf ging het snel. Er werd geïnvesteerd in infrastructuur, milieu en machinale arbeid en een modern machinepark ontstond. Dit helpt de bestellingen sneller klaar te zetten en zorgt voor een foutloze verscheping.

Planten en bomen die zijn geweekt bij kwekerij Van Poecke & Zn in Wetteren

Wij hebben ons gespecialiseerd in het kweken van een klein aantal bomen en planten. Door deze specialisatie zijn wij hier uitzonderlijk goed in en leveren wij planten en bomen in topconditie. Wij kweken op onze kwekerij in Wetteren:

  • Haagconiferen, welke kunnen worden gebruikt als haag in bijvoorbeeld uw tuin. Een bijzonder exemplaar is de Taxus Baccata. Deze wordt ook wel de venijnboom genoemd en is giftig.
  • Deze zijn in tegenstelling tot de haagconiferen vele malen kleiner en worden vooral gebruikt als sierplant.
  • Deze worden net al als rotsconiferen gebruiken om tuinen op te sieren. Wij kweken vele verschillende soorten. Onze trots is de rozenstruik. Wij kweken zeer veel verschillende soorten rozenstruiken.

Wilt u een bezoek buiten openingstijden of heeft u een andere vraag aan ons?

Rondleiding op de kwekerij

Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan op onze kwekerij in Wetteren of wilt u graag ons aanbod planten en bomen zien? Kom dan eens langs voor een uitgebreide rondleiding. Deze geven wij u graag. U kunt op maandag en vrijdag langskomen tijdens openingsuren en op zaterdag alleen op afspraak. Als u interesse heeft, kunt u bellen naar +32 (0)9 369 21 01 om deze in te plannen.

Ook interessant: Sierconiferen kopen | Thuja Brabant kwekerij